Home Reviseren Specialisatie Contact

Waarom reviseren?

Een kapotte of een versleten motor betekend niet automatisch dat een motor afgeschreven is. Als u uw motor bij ons brengt wordt hij letterlijk en figuurlijk weer als nieuw. Een gereviseerde motor of ruilmotor is trouwens vaak ook nog goedkoper dan een vergelijkbare nieuwe krachtbron.

Vakkundige revisie van motoren levert tevens een bijdrage aan het behoud van het milieu. Van bestaande onderdelen worden, met een minimale energie en grondstoffengebruik weer nieuwe onderdelen gemaakt. Recycling is daarmee vanzelfsprekend bij Keizer Motorenrevisie. Motoren of onderdelen die anders worden afgedankt worden met revisie weer geschikt gemaakt voor een tweede leven.

Versleten motoren zorgen voor extra uitstoot aan schadelijke stoffen. Revisie brengt de uitstoot van deze motoren weer terug op de fabriekswaarden en in veel gevallen, door verbeterde machines en bewerkingen, wordt de uitstoot zelfs nog minder dan toen de motor nieuw was. Wij gaan dus in alle opzichten met de tijd mee, niet alleen in het belang van uw portomonee, maar ook in het belang van het millieu.

Keizer Motorenrevisie is een bij de Bovag aangesloten revisiebedrijf.

Laat u uw motor hier reviseren dan ontvangt u daarmee ook het Bovaggarantiebewijs. Hiermee ontvangt u een stukje zekerheid en kwaliteit. De garantie voor een ruilmotor of compleet gereviseerde motor is geldig voor een periode van 12 maanden.

Route Fotogalerie Links Home
     

  Copyright Keizer Motorenrevisie VOF 2006